R.A.T.M. si-au sarbatorit victoria!

Nu e o victorie doar a celor de la Rage Against the Machine, ci a muzicii bune din toata lumea….cel putin asta este parerea mea….sa va zic povestea pe scurt…anul trecut in preajma Craciunului, s-a lansat o mica miscare….un grupusor de fani a lansat un apel fanilor RATM sa cumpere melodia „Killing in the name of” cu scopul de a-l invinge pe Joe McElderry, castigator al X-Factor, care canta un cover dupa Miley Cyrus….deci cum vad eu situatia era RATM vs. Miley Cyrus…muzica buna vs. muzica cool pt copii influentabili….lupta a fost stransa la un moment dat, diferenta fiind doar de 9,000 de melodii…dar Tom Morello si-a convins fanii, prin pagina sa de Twitter, sa cumpere 200,000 de copii in doar 2 zile, propulsandu-i pe RATM cu mult in fata. Pana la urma Joe McElderry a pierdut cu o diferenta de 50,000 de melodii vandute. Toate astea se petreceau in preajma Craciunului 2009.

Alaltaieri, RATM au multumit fanilor pentru efortul facut…si ce multumire! Concert gratis in Finsbury Park, Londra. 40,000 de fani au fost alaturi de trupa din Los Angeles. Drept multumire fanilor si initiatorilor campaniei de pe Facebook, RATM au donat 100% (adica tot!) din profiturile obtinute din vanzarea melodiei unei actiuni de caritate (Shelter) pentru oameni lipsiti de adapost. In momentul inmanarii cecului, Morello a zis: „Fucking up the system never felt so good!”…si pe buna dreptate! Muzica buna a triumfat, oamenii nevoiasi au primit ajutor, RATM si-au dus mesajul mai departe, etc. 🙂 .

Concertul a inceput cu melodia „Testify”, au cantat mai toate hit-urile lor si au incheiat, bineinteles, cu piesa care a facut toate acestea posibile: „Killing in the name of”. In timpul acestei melodii, pe ecrane scria „You made history”…si chiar asa e, muzica buna castiga din nou! Lumea nu e inca pierduta! 😀

O sa va las acum sa ascultati si piesa despre care am vorbit:

Rage Against The Machine – Killing in the name of

Reclame

2 responses to this post.

  1. Posted by Toma on iunie 12, 2010 at 12:51

    Miley Cyrus e hardly music …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: