Good Charlotte inca exista!

Stati! Nu fugiti! Stiu ca multi nu au cuvinte de lauda de adus acestei formatii, insa pentru unii din noi a fost o trupa foarte misto atunci cand eram mai mici…nici eu nu ma mai omor dupa ei, insa in semn de respect pentru ce au reprezentat odata pentru unii din noi, o sa vorbim putin despre ei. Sa nu uitam totusi ca au obtinut de-a lungul timpului multe nominalizari si premii, precum Cel Mai Bun Single cu melodia „Lifestyles of the Rich and Famous”, Cel Mai Bun Videoclip Rock, melodia „The Anthem” , iar in Franta au castigat in anul 2004 titlul de Best International Group.

Vestea cea mare e ca cei de la Good Charlotte scot un nou album, pe 2 Noiembrie. Albumul se inituleaza „Cardiology” si contine 15 piese noi noute plus niste bonus track-uri pentru diferite regiuni si iTunes.

De-a lungul timpului, stilul lor a luat-o putin pe aratura, ajungand sa fie putin cam pop :). Asta e atat de evident in melodia „Like it’s her Birthday”, single de pe acest ultim album. N-o s-o ascultam pentru ca nu e un stil care vreau sa-l promovez :). O sa ascultam insa „Counting The Days”, o piesa ce pastreaza din vechiul stil al trupei. La sfarsitul videoclipului, Joel Madden, solistul trupei, le multumeste fanilor ca au fost alaturi de ei timp de 10 ani (si-au lansat primul album in anul 2000) si ca lui nu-i pasa cum fac rost fanii de albumele Good Charlotte sau cum le impart, ii pasa doar sa fie alaturi de trupa si de muzica pe care o fac.

Good Charlotte – Counting The Days

One response to this post.

  1. hehe…un articol pe care l-am citit cu nostalgie. „wondering”, „hold on”, „the young and the hopeless”, „say anything”… sunt doar cateva melodii care imi vin acum in minte de la ei. imi placeau mult de tot acum cativa ani buni. la un moment dat au fost chiar formatia mea preferata.
    ce vremuri!… 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: