A Silent Film

Ii auziti peste tot! Sunt in toate topurile actuale pe un loc respectabil si chiar daca nu stii despre ce trupa e vorba, tot iti suna cumva cunoscuta melodia „You Will Leave  A Mark”. De ce? Pentru ca e doar o alta formatie de piano rock! – s-ar gandi unii…totusi suna destul de bine, asa ca nu voi insulta formatia cum fac acei „unii” mentionati anterior :P.

Ce e piano rock? Sigur stii ce e! L-ai avut in fata atata timp! Oricum numele e destul de sugestiv si ne duce cu gandul la….rock….cu…pianul :P…in fine, normal ca nu e folosit doar pianul, dar e instrumentul de baza in compozitiile apartinand stilului. Deja sunt sigur ca stii formatii reprezentative pentru acest gen de muzica: The Fray, Coldplay, ABBA (stiu ca multora nu le place ABBA, dar la vremea lor erau foarte tari!), John Lennon (da, stiu ca nu intra in categoria „formatii”), Queen, Radiohead si multi altii….deci vedem foarte repede ca acest stil a fost si este de mare succes, atragand ascultatori fani ai mai multor genuri muzicale. Dar asta si poate pentru ca stilul se incadreaza in genul „soft rock” si tuturor ne plac melodii mai lente, de obicei si cu versuri puternice.

(ei sunt membrii formatiei A Silent Film)

Si asa ajungem la un alt reprezentant al stilului, subiectul articolului: A Silent Film. Recunosc ca nu stiu prea multe despre ei…stiu ca sunt din Marea Britanie, ca s-au format in anul 2005, ca primul lor EP The Projectionist, lansat in anul 2007 contine 4 piese, ca un an mai tarziu, in 2008, si-au lansat primul album de studio The City That Sleeps , si ca dupa mici schimbari in componenta trupei, au re-lansat, anul acesta, albumul mentionat anterior, cu mici diferente. (Wow, a fost o fraza lunga!) Acele mici diferente constau in faptul ca albumul are o noua coperta, 2 piese noi si ca de data aceasta, au ajuns in toate topurile internationale.

Deci acum ar trebui sa ascultam si noi melodia pentru ca exista sanse foarte mari sa mai auzim de aceasta trupa si in viitor:

A Silent Film – You Will Leave A Mark

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: