Christmas Songs

Pentru ca afara e frig si temperatura ne indeamna sa bem una sau mai multe cani de ceai si asta ne face sa ne simtim mai craciunatic, dar si pentru ca mai sunt doar 22 de zile pana la Craciun (WooHoo! :D), o sa vorbim putin despre cateva melodii noi pentru acest sezon.

Se pare ca unele trupe s-au decis sa le faca fanilor un cadou frumos pentru acest sfarsit de an: o melodie noua cu tema Craciunului. Poate nu e un lucru atat de surprinzator, dar cand numele acestor trupe este The Killers sau Coldplay, nivelul de interes creste brusc. Mai ales ca, dupa cum stim cu totii, The Killers sunt intr-o pauza, fiecare membru al trupei avand alte proiecte (se pare ca asta e cool sa faci zilele astea).

Eu unul nu sunt impresionat de aceste melodii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va privez pe voi de putina bucurie! 🙂 Asa ca WatchMyGuitar va prezinta:

The Killers – Boots

Coldplay – Chrsitmas Lights

 

In other news: Yaaaay, a reinceput sa ninga pe blogul meu 😀

<object id=”flashObj” width=”486″ height=”412″ classid=”clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000″ codebase=”http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,47,0″><param name=”movie” value=”http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&#8243; /><param name=”bgcolor” value=”#FFFFFF” /><param name=”flashVars” value=”videoId=691378821001&playerID=2648424001&playerKey=AQ~~,AAAAAEBQPsI~,NInmLISfOk84Nc6H1KPKyTJ_GXuoYfZR&domain=embed&dynamicStreaming=true” /><param name=”base” value=”http://admin.brightcove.com&#8221; /><param name=”seamlesstabbing” value=”false” /><param name=”allowFullScreen” value=”true” /><param name=”swLiveConnect” value=”true” /><param name=”allowScriptAccess” value=”always” /><embed src=”http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&#8243; bgcolor=”#FFFFFF” flashVars=”videoId=691378821001&playerID=2648424001&playerKey=AQ~~,AAAAAEBQPsI~,NInmLISfOk84Nc6H1KPKyTJ_GXuoYfZR&domain=embed&dynamicStreaming=true” base=”http://admin.brightcove.com&#8221; name=”flashObj” width=”486″ height=”412″ seamlesstabbing=”false” type=”application/x-shockwave-flash” allowFullScreen=”true” swLiveConnect=”true” allowScriptAccess=”always” pluginspage=”http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash”></embed></object&gt;
Reclame

4 responses to this post.

 1. Desi sunt fana Coldplay, nu stiam de melodia asta a lor „Christmas Lights”. Nice one 🙂

  Răspunde

  • Tinand cont ca a fost lansata abia acum cateva zile (daca nu chiar ieri, nu bag mana-n foc 🙂 ), ai o scuza ca n-ai auzit de melodie :P. Glad you liked it 🙂

   Răspunde

 2. Posted by yoot on decembrie 5, 2010 at 22:58

  faptul ca scoti una-doua un cantec de Craciun, mai ales cand tu ca trupa esti in pauza (aici ma refer la The Killers) mi se pare un gest cam comercial.
  si personal o sa prefer mereu colindele clasice in locul acestor cantece-de-craciun-ale-unor-formatii-celebre care nu aduc nimic nou si nu se disting decat prin faptul ca sunt cantate de nume cunoscute.

  Răspunde

  • Sunt total de acord, dar in acelasi timp sunt stiri din lumea muzicala si e datoria mea sa le postez aici! 🙂 Poti fi sigura ca o sa auzim si colinde clasice cat de curand pe aici! So stay tuned!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: